Om oss

 

Hitta hit

Friggagatan 31, Jönköping 

Vi är medlemmar i

SCR       ADAC SHR

Vi har bedrivit verksamhet på Rosenlundsbankarna sedan 1958. Från och med 1991 köpte vi loss verksamheten från Jönköpings Kommun och en satsning påbörjades med byggnation av ny huvudbyggnad med hotellrum, konferens, restaurang, butik och umgängesytor i anslutning till receptionen. 12 st. vinterbonade stugor blev det också och en ordentlig upprustning av de två servicebyggnader som finns på området. Mer el-platser, en del med vatten & avlopp, har det också blivit tillsammans med ytterligare 10 välutrustade stugor.

Vår senaste utveckling är ett 10-tal nya Bungalows/Villavagnar med terrass.Våra gäster är det viktigaste och vårt motto är "Hög kundtillfredsställelse". Vi eftersträvar mångfald i våra personalrekryteringar gällande ursprung, religion och kön. Medarbetarna är - och ska vara vår bästa och viktigaste resurs. Vi står aldrig stilla, vi är mycket lyhörda för våra gästers önskemål och har som målsättning att alltid bli lite bättre än tidigare.

Vi utbildar oss inom service kontinuerligt, både externa och interna utbildningar, vi "leker kund" och på så sätt trimmar varandra att alltid lämna bästa tänkbara service åt våra gäster. Vi är också utnämnda som en arbetsplats med schyssta villkor av Hotell & Restaurang facket

Välkommen du också till den familjära stämningen hos oss¨på Villa björkhagen

Panoramaview of the lake Vättern