Om oss

 

Hitta hit

 

Vi är medlemmar i

SCR  Camping Cheque ADAC SHR

Vi har bedrivit verksamhet på Rosenlundsbankarna sedan 1958. Från och med 1991 köpte vi loss verksamheten från Jönköpings Kommun och en satsning påbörjades med byggnation av ny huvudbyggnad med hotellrum, konferens, restaurang, butik och umgängesytor i anslutning till receptionen. 12 st. vinterbonade stugor blev det också och en ordentlig upprustning av de två serciebyggnader som finns på området. Mer elplatser, en del med vatten & avlopp har det också blivit tillsammans med ytterligare 10 välutrustade stugor.

Nästa utvecklingsfas är fler stugor och en generell uppdatering av det befintliga utbudet. Våra gäster är det viktigaste och vårt motto är "Hög kundtillfredställelse". Vi eftersträvar mångfald i våra personalrekryteringar gällande ursprung, religion och kön. Medarbetarna är - och ska vara vår bästa och viktigaste resurs. Vi står aldrig stilla, vi är mycket lyhörda för våra gästers önskemål och har som målsättning att alltid bli lite bättre än tidigare.

Vi utbildar oss inom service kontinuerligt, både externa och interna utbildningar, vi "leker kund" och på så sätt trimmar varandra att alltid lämna bästa tänkbara service åt våra gäster. Vi är också utnämnda som en arbetsplats med schyssta villkor av Hotell & Restaurang facket. Välkommen du också till den familjära stämningen hos oss¨på Villa björkhagen